Nerta kuluttajapakkaukset

Nerta on johtava ammattitasoisten puhdistus- ja hoitotuotteiden valmistaja henkilöautojen- ja raskaan liikenteen sektorilla. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös laitossiivouksen, elintarvike- ja hygienia-alan ja maataloustuotannon käyttöön soveltuvat tuotteet. Nerta valmistaa innovatiivisia ja korkealaatuisia puhdistustuotteita tarpeisiisi.

Kuluttajapakkaukset

Nerta Shampoo & Wax on pesuainetiiviste, joka takaa pitkäkestoisen kiillon ja suojan. Pesuaine on turvallinen alumiini-, muovi-, kumi- ym. materiaaleille. Ei kuivata ihoa.

Käyttö: Sekoita 50 ml (n. 4 korkillista) tiivistettä 5-8 litraa vettä. Pese ajoneuvoa pehmeällä sienellä ja huuhtele puhtaalla vedellä.

Tilaa tästä

Nerta Cockpit Protector puhdistaa, uudistaa, suojaa ja hoitaa kaikkia ajoneuvon sisäpuolisia vinyyli-, muovi- ja kumiosia. Sen koostumus takaa UV –suojan ja antistaattisen, kiiltävän lopputuloksen. Miellyttävän tuoksuinen.

Käyttö: Sumuta puhtaalle pinnalle ja levitä tasaisesti mikrokuituliinalla.

Tilaa tästä

Nerta Insect Remover poistaa kaikki hyönteiset nopeasti ja vaivattomasti. Soveltuu sekä maali- että lasipintojen puhdistukseen.

Käyttö: Sumuta puhdistettavalle alueelle ennen pesuaineen levittämistä ja anna vaikuttaa 30-60 sekuntia (älä anna kuivua pintaan). Pese pois painepesurilla.

Tilaa tästä

Nerta Interior Cleaner puhdistaa perusteellisesti verhoilusta myös itsepintaiset tahrat. Se poistaa mm.  rasva-, pöly- ja nikotiinitahroja ajoneuvon sisäpinnoilta.

Käyttö: Sumuta pinnalle, anna vaikuttaa 1-2 min. Hankaa sienellä tai mikrokuituliinalla tarvittaessa. Kuivaa puhtaalla sienellä tai mikrokuituliinalla.

Tilaa tästä

Nerta Leather Protector puhdistaa, uudistaa ja suojaa nahkapintaa. Tuote on kehitetty erityisesti ajoneuvojen nahkaverhoilun suojakäsittelyyn, mutta soveltuu myös muille nahkatuotteille.

Tilaa tästä

Nerta Tyre & bumper gloss hoitaa ja uudistaa renkaat, puskurit ja ulkoiset muoviosat. Antaa pitkäkestoisen kiillon ja suojan. Jättää vettä ja likaa hylkivän pinnan.

Käyttö: Pyyhi puhdistetulle pinnalle liinalla tai sienellä ja anna kuivua.

Tilaa tästä

Nerta Wheel Cleaner on voimakas hapan puhdistusaine alumiinille ja muille vanteille. HUOM ei pinnoittamattomalle alumiinille. Sen vahva koostumus takaa nopean puhdistusvaikutuksen. Poistaa helposti ja nopeasti likaa, jarrupölyä ja tienpikeä.

Käyttö: Sumuta pinnalle ja jätä aina vaikuttamaan, tarvittaessa puhdista harjalla tai sienellä. Huuhtele huolellisesti vedellä, älä jätä kuivumaan.

Tilaa tästä

Nerta Wheel7 on neutraali, happovapaa, korroosia estävä vanteiden puhdistus- ja rautatiepölyn poisto-aine. Soveltuu myös pinnoittamattoman alumiinin puhdistamiseen.

Käyttö: Sumuta Wheel7 vanteisiin. Vaikuttaessa aine muuttuu purppuran väriseksi. Jätä vaikuttamaan muutama minuuttia. Huuhtele hyvin, älä anna aineen kuivua pinnalle.

Tilaa tästä

Nerta Window Cleaner puhdistaa ikkunat, peilit, muovit ja kromipinnat jälkiä jättämättä. Poistaa myös sormenjäljet ajoneuvojen pinnoilta.

Käyttö: Sumuta pinnalle. Kuivaa heti puhtaalla, kuivalla liinalla. Toista käsittely tarvittaessa.

Tilaa tästä