Isänpäiväpaketti 1

Kirjaudu nähdäksesi hinnat

tuotetunnus (SKU) isänpäivä1 Osasto:

Kuvaus

Ilahduta isää ammattilaisten autonhoitotuotteilla!

Paketti sisältää: 1 kpl 500 ml Shampoo & wax, Wheel 7, Cockpit Protector, Interior Cleaner puhdistusaineet, Jumbo pesusienen sekä 10 L ämpärin.

Tuotekuvaukset ja käyttöohjeet:

WE Shampoo & Wax on pesuainetiiviste, joka takaa pitkäkestoisen kiillon ja suojan. Pesuaine on turvallinen alumiini-, muovi-, kumi- ym. materiaaleille. Ei kuivata ihoa.

Käyttö: Sekoita 50 ml (n. 4 korkillista) tiivistettä 5-8 litraa vettä. Pese ajoneuvoa pehmeällä sienellä ja huuhtele puhtaalla vedellä.

WE Wheel7 on neutraali, happovapaa, korroosia estävä vanteiden puhdistus- ja rautatiepölyn poisto-aine. Soveltuu myös pinnoittamattoman alumiinin puhdistamiseen.

Käyttö: Sumuta Wheel7 vanteisiin. Vaikuttaessa aine muuttuu purppuran väriseksi. Jätä vaikuttamaan muutama minuuttia. Huuhtele hyvin, älä anna aineen kuivua pinnalle.

WE Cockpit Protector puhdistaa, uudistaa, suojaa ja hoitaa kaikkia ajoneuvon sisäpuolisia vinyyli-, muovi- ja kumiosia. Sen koostumus takaa UV –suojan ja antistaattisen, kiiltävän lopputuloksen. Miellyttävän tuoksuinen.

Käyttö: Sumuta puhtaalle pinnalle ja levitä tasaisesti mikrokuituliinalla.

WE Interior Cleaner puhdistaa perusteellisesti verhoilusta myös itsepintaiset tahrat. Se poistaa mm.  rasva-, pöly- ja nikotiinitahroja ajoneuvon sisäpinnoilta.

Käyttö: Sumuta pinnalle, anna vaikuttaa 1-2 min. Hankaa sienellä tai mikrokuituliinalla tarvittaessa. Kuivaa puhtaalla sienellä tai mikrokuituliinalla.

Lisätiedot

Paino 21 kg
Mitat 30 × 29 × 37 cm