Isänpäiväpaketti 2

Kirjaudu nähdäksesi hinnat

tuotetunnus (SKU) isänpäivä2 Osasto:

Kuvaus

Ilahduta isää ammattilaisten autonhoitotuotteilla!

Paketti sisältää: 1 kpl 500 ml Shampoo & wax, Wheel 7, Cockpit Protector, Window Cleaner puhdistusaineet, Jumbo pesusienen sekä 10 L ämpärin.

Tuotekuvaukset ja käyttöohjeet:

WE Shampoo & Wax on pesuainetiiviste, joka takaa pitkäkestoisen kiillon ja suojan. Pesuaine on turvallinen alumiini-, muovi-, kumi- ym. materiaaleille. Ei kuivata ihoa.

Käyttö: Sekoita 50 ml (n. 4 korkillista) tiivistettä 5-8 litraa vettä. Pese ajoneuvoa pehmeällä sienellä ja huuhtele puhtaalla vedellä.

WE Wheel7 on neutraali, happovapaa, korroosia estävä vanteiden puhdistus- ja rautatiepölyn poisto-aine. Soveltuu myös pinnoittamattoman alumiinin puhdistamiseen.

Käyttö: Sumuta Wheel7 vanteisiin. Vaikuttaessa aine muuttuu purppuran väriseksi. Jätä vaikuttamaan muutama minuuttia. Huuhtele hyvin, älä anna aineen kuivua pinnalle.

WE Cockpit Protector puhdistaa, uudistaa, suojaa ja hoitaa kaikkia ajoneuvon sisäpuolisia vinyyli-, muovi- ja kumiosia. Sen koostumus takaa UV –suojan ja antistaattisen, kiiltävän lopputuloksen. Miellyttävän tuoksuinen.

Käyttö: Sumuta puhtaalle pinnalle ja levitä tasaisesti mikrokuituliinalla.

WE Window Cleaner puhdistaa ikkunat, peilit, muovit ja kromipinnat jälkiä jättämättä. Poistaa myös sormenjäljet ajoneuvojen pinnoilta.

Käyttö: Sumuta pinnalle. Kuivaa heti puhtaalla, kuivalla liinalla. Toista käsittely tarvittaessa.

Lisätiedot

Paino 21 kg
Mitat 30 × 29 × 37 cm